Elektriske guitarer – En oversigt

Elektriske guitarer – En oversigt

Elektriske guitarer er lettere at spille end akustiske eller klassiske, fordi strengene er tættere på gribebrættet. Af denne grund er de fremragende til begyndere. Lyden er perfekt til rock og metal, og med nogle effekter er de også gode til blues og popmusik.

Forskellig fra f.eks. En akustik afhænger lyden af ​​en elektrisk guitar i vid udstrækning af et elektrisk signal, som vibrationerne af metalstrengene i nærheden af ​​følsomme pickupper (som er magneter indpakket med spoler af meget fin ledning) genererer. Dette signal sendes til en forstærker via et kabel.

Der er mange gode starter sæt til rådighed, som normalt indeholder en elektrisk guitar, et kabel og en forstærker (nogle gange endda et kabel, tuner og rem også). Både de elektriske guitarer og forstærkere findes i alle slags, former, størrelser og prisklasser. Du kan vælge en almindelig og simpel guitar eller en unik i en bestemt form (de fås i form af næsten alt).

Hvis du planlægger at spille koncerter i den nærmeste fremtid, kan du overveje en kraftig og dyrere forstærker, men hvis du bare er en nybegynder, der ønsker at øve derhjemme, har du kun brug for en 15 watt forstærker

De fleste forstærkere har et hovedtelefonstik, så du kan spille uden at forstyrre nogen.

Der er også nogle gode bærbare effektenheder til rådighed for din elektriske, så du kan tage den med dig med dine øretelefoner uden at skulle bruge en forstærker overhovedet.

Skriv et svar